Начало Къртене Почистване Извозване
Изкопи Цени Контакт
Фирма за къртене къртене на бетон Фирма за къртене Къртачна услуга

ФИРМА ЗА КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ

При нужда от услуги кърти чисти извозва, пробиване и събаряне на сгради може да се свържете с нас на посочените данни за контакт.

Лице за контакт:

Г-н Мартин Костов

Тел: 0888-053-109

Е-майл: probiva.com@gmail.com

Демонтиране на конструкции, тавани, остъкления и винкели

Професионален демонтаж на остъкление на балкон, рязане на винкели и метални конструкции, почистване и натоварване на транспортно средство. Фирмата работи с предварително изработени конструктивни становища за къртене, почистване извозване и демонтиране на конструкции. Демонтаж по проект и спазване на всички мерки за безопасност на труда. Рязане на дебели метални елементи, греди, решетки и сгради.

Почистване и извозване на строителни и други отпадъци

При почистване на отпадъци фирмата за къртене и извозване осигурява и ползва здрави чували. Изнасянето на всякакви отпадъци става на гръб или със сметопровод. Изнасяме отпадъци от всички етажи без асансьор. В случайте, когато се ползва асансьор той се опакова и се измива, като след работата остава в първоначалния си вид. За извозване на строителни и битови отпадъци ползваме няколко наши камиона- бус, малък камион до 2 тона, среден камион до 3 тона, голям до 6 тона и много голям до 15 тона. Всички поръчки за къртене, почистване и извозване се изпълняват в срок. Държавните такси смет са заплатени и за депониране на отпадъци се ползва сметище в гр. София кв. Враждебна.

Probiva.com сайт за услуги кърти чисти извозва.
кърти чисти извозва