Изкопи на ръка и видове изкопи

Фирмата предлага изкопи на ръка с подходящи инструменти Фискарс. Ръчно изкопаване на канали, септични ями, изкопаване ръчно на мазета, ивични основи и масови изкопи.

В зависимост от изкопа , който искаме да направим ние избираме подходяща машина. За направата на големи, дълбоки изкопи подходящи машини са багерите с права лопата, а за сравнително малки по размери изкопи – траншейни изкопи подходящи са багери с обратна лопата. Характерно за багера с права лопата е, че той копае над нивото, по което се движи, т.е. той е в изкопа, а багера с обратна лопата копае под нивото, по което се движи, т.е. той е извън изкопа.

Също подходяща машина за траншейни изкопи, дълбоки и тесни изкопи е багера с грайферен кош, тъй като копае под нивото, по което се движи. Многокошовите багери са най – често използвани за траншейни изкопи. Използват се предимно в транспортното строителство. В транспортното строителство се използва грейдер. Той копае послойно, работи по – прецизно от булдозера. Използва се при вертикална планировка, при оформяне на земното легло в транспортното строителство. Също подходяща машина в транспортното строителство е скрепера. Също копае послойно, събира изрязаната пръст в кош и може да я пренася на определено разстояние, при необходимост може да разстила пръстта в насипни зони, т.е. при подравняване вертикалната планировка.

Услуги изкопи ръчно в трудни местности

– Изкопи в кал

– Изкопи в корени

– Изкопи в камъни

– Изкопи в плътна глина

Къртене и извозване на строителни отпадъци

Извозване на строителни и битови отпадъци с различни по размер камиони. За извозване на отпадъци от къртене в баня до 50 чувала се ползва камион до 2 тона. За извозване на отпадъци от замазка в апартамент до 50 кв/м около 130 чувала се ползва камион до 6 тона. и когато се налага извозване на повече от 130 чувала се използва камион до 12 тона. Отпадъците се извозват на специализирано сметище с платени такси смет.

Услуги за извозване

– Извозване на всякакви отпадъци

– Извозване на строителни отпадъци

– Извозване с малки и големи камиони

– Извозване до сметище Враждебна

– Доставка на контейнери за строителни отпадъци

– Доставка на контейнери за битови отпадъци

– Престой на контейнери и камиони

– Извозване на непотребни мебели

– Извозване на метални съоръжения и елементи

– Извозване на дърва и дървени конструкции

– Транспортиране на отпадъци от метал и хартия до пункт за изкупуване