Кърти чисти извозва

Фирма за къртене на бетон и бетонови съоръжения. Предлагаме и услуги кърти чисти извозва по апартаменти, къщи и офиси. Във фирмата работят високо квалифицирани специалисти за къртене на бетон, бетонови стени и премахване на конструкции. Къртене и пробиване на дупки в стоманобетон, демонтиране на всякакви конструкции от метал, дърво и бетон. За големи и сложни изпълнения работим с лицензирани инженери за предписание и изработка на конструктивно становище. С професионален подход и прецизност събаряме стари и опасни сгради, предлагаме и демонтаж на покриви, парапети. Кърти чисти извозва, фаянс, теракота, мазилка, замазка, пробиване на дупки в бетон и камък. Професионални предпазни средства и екипировки за безопасност на труда.

Демонтиране на конструкции, тавани, остъкления и винкели

Професионален демонтаж на остъкление на балкон, рязане на винкели и метални конструкции, почистване и натоварване на транспортно средство. Фирмата работи с предварително изработени конструктивни становища за къртене, почистване извозване и демонтиране на конструкции. Демонтаж по проект и спазване на всички мерки за безопасност на труда. Рязане на дебели метални елементи, греди, решетки и сгради.

Почистване и извозване на строителни и други отпадъци

При почистване на отпадъци фирмата за къртене и извозване осигурява и ползва здрави чували. Изнасянето на всякакви отпадъци става на гръб или със сметопровод. Изнасяме отпадъци от всички етажи без асансьор. В случите, когато се ползва асансьор, той се опакова и се измива, като след работата остава в първоначалния си вид. За извозване на строителни и битови отпадъци, ползваме няколко наши камиона- бус, малък камион до 2 тона, среден камион до 3 тона, голям до 6 тона и много голям до 15 тона. Всички поръчки за къртене почистване и извозване се изпълняват в срок. Държавните такси смет са заплатени и за депониране на отпадъци се ползва сметище в гр. София кв. Враждебна.